Kamelen

081114 (2)

Nou mot er toch iets van et hart, benne we net terug op onze hotelkamer na een dagje heerlijk slenteren, sjouwe en gelduitgeefe. Ga ik effekens me welverdiende siesta inzetten hoor ik, dat er op de kamer naast ons behoorlijk gesport wordt. Ligt onze buurvrouw te kreunen van jewelste en na een hoop occhhsss en achhsss hield zij ook gelukkig siesta. Mootje had andere bezigheden en voor het zelfde geld heb je na een daggie shoppe en pijn in de pootjes ook nog sportverplichtingen, nee geef mijn kaas maar aan de muizen. Ik ben dan ook zonder overbodige bewegingen zachtjes in slaap gedut. Toen we naar de vreetschuur beneden liepen keek ik mijnes oogies uit om toch te ontdekken welke van de aanwezige dames zo voor de siesta aan sport doet. Ikkus ben toch zeker behoorlijk nieuwsgierig van aard, en wilde de dame in kwestie effekens vertelle dat ze mijnes middag in gevaar had gebracht indien dat sportgedoe besmettelijk had geweest……puffff ikkus hed vakantie toch?

O, jee ikkus schreef hierbove over een vreetschuur en brenge gullie daarmee op het verkeerde pootje. Ja, wij snurkte in een super hotel en met een super restaurant en met een Bistro. Toch gaat het met het woord Bistro fout, wij ruimdenkende denke dan gelijk aan zo´n lief klein grillrestaurantje met lieve of wat minder vlotte bediening. Heerlijk eette van de kaart en genieten van een drankje of te wel je steekt alleen je eetarmpies uit om wat in je mond te krijge. Nou hier is het woord Bistro gewoon je haalt je vreete en zuipes gewoon zelf. Nu hadden we dat de afgeloope daage al meer gedaan maar deze in het hotel spande de kroon. Een hele rij in uitgaanskledij gestooke piepels die in de rij van de kassa op een groot menubord stonde te kijke wat hij of zij kon eete. Een hoop kouwe kak op een rijtje en de 1 praate nog luxer dan de andere. Waarbij er ook nog een paar bedrijve hun piepels daar op een meeting gestuurd hadde dus die moste elkaar effekens laate zien wie de slimste was.

Nadat wij et rijtje zonder wat te bestelle hadde gepasseerd, et tafeltje was gereserveerd door regelmo, most ik zelf aan de bar me drankie haale. Hongermo keek zo eens in het rond en op de kaart en vertelde mij dat zij hier geen hap zou plaatse. Nee, mijnes Mootje heeft et niet in haar bolletje maar kent mij. Ikkus krijg het hieperdekeliebes van om steeds te motte opstaan voor wat te knauwe en te zuipe en ikkus is dan steeds op de loop. Ge zal et buurvrouwke maar tegekome die dan teges Albertje zegt, y had een wonderfull afternoen its een brendnew compenietraning dis day. Doe you like dis traning? En dan mot ikkus haar vertelle dat door dat getrain van haar Albertje ook bijna met de bille bloot most, thank you ferry mats deuske. Affijn ikkus ben naar et andere restaurant geloope om te vraage of we daar konde bikke, eerlijk is eerlijk de bediening was daar top en eten super, de wijn nat.

De outbek staat nu op het programma en de lady van onze outbektour heeft ons al gebeld we moste water en zeker een hoed meeneme op de trip. Nou had ikkus mijnes hoed thuisgelaate en zijn hier op pad gegaan met als jawel Albertje is aan de hoed. Laters hebbe we nog hoedjes gepast voor mijnes Mo en die had er 1 zie onder staande foto,

081114 (4)

Nou kon mijnes meekijkmo niks meer zien maar wel beter hoore affijn het is toch allemaal wel goed gekome.

Ikkus heb ook nog een kameel gezien vandaag, tja beste kijkbuisvrinde die hed je hier ook vertelde ons Pietje al voor vertrek. Nou heb ikkus die wijsneus wel door hoor hij had het steeds over Albertje gij gaat in Australie kamele zien, ikkus wees op mijnes voorhoofd en dat had ik beter niet kenne doen toen.

081114 (3) 081114 (1)

Ze hebbe hier wel degelijk kamele en nog dorstige ook kiek maar naar de plaatjes. Met de auto dwars door de tunnel, zuipes pakke, afrekenen en doorrije. Soort McDrive voor sterke drank voor kameel.
Hik beste vrinde ikkus mot gaan de echte oubekkie in dus voor nou een poot van de kameel en een garoet van Albertje Kretiek Himself

7 reacties op Kamelen

 1. Pingback: Albert heeft kamelen gezien | DOWN UNDER 2014

 2. Bram zegt:

  Misschien is de buurvrouw wel een stoot die op een wat “vollere” man valt. Het hoedje van Monique staat goed, je weet zeker dat de zon niet in de ogen schijnt. Je weet nu hoe een Kameel er uit ziet, dus nu weet je het als je er onderweg 1 tegen komt.

 3. Had gewoon even bij haar op de deur geklopt 🙂

 4. helma zegt:

  zo hadden wij op vakantie eens een Zweedse,die s morgens, tegen het ochtendgloren …,tijdens “de daad” op hun balkon…..hele grote brandschreeuwen liet,,…..ik kan je vertellen,dat menig vakantieganger buiten stond te kijken,omdat ze dachten dat er iemand gekeeld werd.
  Ik hoop niet dat Monique gaat autorijden met die hoed;-)

 5. Hanneke Gardenier zegt:

  Je kan niet alles hebben Albert, helaas. Dan maar op kamelenjacht met hoed en water. En wel Monique onderweg vertellen wat je allemaal ziet, want die ziet alleen de rand van haar hoed !

 6. Jan & Anita zegt:

  Vakantie wordt survivaltraining ;-)!

 7. Inge zegt:

  Leuk hoedje heeft Monique! En wat heb jij op je bol, Albert? Een hoed ala Peet de Bruyn?

Jullie reacties zijn zeer welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s