Naar Australië

28 oktober 2014 – Madrid

Hilton Madrid Airport

Hilton Madrid Airport

We vertrekken op het gemak naar Madrid om daar een nacht door te brengen in het Hilton Madrid Airport hotel. We zullen daar tijdens de hele auto de vakantie in hun overdekte en bewaakte parkeergarage laten staan, zodat we ons daar geen zorgen over hoeven maken.

Alle hotels van deze reis zijn gereserveerd via Booking.com, de parkeergarage kan je reserveren via ParkVia.

Macisvenda - Madrid

Macisvenda – Madrid

Business Class Lounge Iberia

Business Class Lounge Iberia

29 en 30 oktober 2014 – Doha – Melbourne

Vroeg uit de veren, want we vliegen intercontinentaal, dus zullen wel drie uur van tevoren aanwezig moeten zijn. Met de hotelshuttle van het Hilton naar Terminal T4, waar we de bagage kunnen afgeven en dan met het treintje ondergronds naar T4S. We mogen gebruik maken van de business class lounge van Iberia. Lekker ontbijten scoren! Nog even Spaans spreken en dan schakelen we voor een dikke vijf weken over naar het oude vertrouwde Engels.

Schermafbeelding 2014-10-17 om 16.37.05We vliegen met een Boeing 777-300 en hebben voor de eerste ´rit´stoelnummers 2A en 2B. De aankomst in Doha is om kwart voor zeven, we mogen dan een aantal uurtjes de benen strekken en even lekker opfrissen of douchen in de lounge voor we om 1 uur ´s nachts weer vertrekken.

Business

Lekker ruim zitten

Doha - Madrid

Doha – Madrid

Ook in Qatar zullen we niets te korte komen …

Op naar de tweede ´leg´, zoals dat in vliegtuigtermen heet. Een zelfde vliegtuig, deze keer zitten we aan de rechterkant, ook op rij 2. En dan … dan is het al heel veel verder als we op de tweede dag van onze reis ´s avonds rond half elf aankomen in Melbourne.

Doha - Melbourne

Doha – Melbourne

We logeren daar in het Parkroyal Melbourne Airport Hotel,  direct aan de terminal. Genoeg gereisd, de volgende ochtend is het vroeg genoeg om de auto op te halen.

Parkroyal Melbourne

Parkroyal Melbourne

Advertenties