En weer naar Spanje

10, 11 en 12 december 2014 – Melbourne – Doha – Madrid – Macisvenda

We kunnen nog een halve dag genieten van Australië, maar dan is het toch echt op naar de luchthaven.

Melbourne International Airport verwacht ons in de Business Class lounge van Air New Zealand, want Qatar heeft ook hier geen eigen lounge. Geeft niks hoor, wij vermaken ons toch wel.  Toch verwarrend hoor, als op je tickets staat dat je op Melbourne Tullamarine Airport moet zijn. Gelukkig blijkt dat dezelfde te zijn en hebben we dus de auto ook op de goede plek gehuurd. We vertrekken vanaf T2, de lounge zit op nummertje vier van deze plattegrond.

Vluchtschema Heenreis

Melbourne - DohaWe vliegen dus nog nét op 10 december,  vijf minuten voor middernacht en komen de volgende ochtend om 6.20 uur aan in Doha. Tijdverschil, daar breek ik me mijn hoofd maar nog even niet over. Het is in elk geval weer een zit van meer dan 14 uur. En de overstap is deze keer een stuk minder. Net genoeg om je even op te frissen. De koffers worden doorgebabbeld, maar als we de boel missen, dan mogen we vast wel gebruik maken van die mooie bedjes in de lounge in Doha. Je hebt als BC reiziger toch wel een streepje voor daar hoor, lees maar. Je zou alleen voor de vlucht en de ervaring al af en toe naar Australië gaan. Nu nog een geldboompje!

Na deze korte overstap dus op naar het volgende toestel, weer een Boeing 777 en weer zitten we op rij 2.

En dan staan we als het goed is op 11 december in de middag weer in Madrid. Wennen aan het tijdverschil, moe van de lange reis? We blijven in elk geval maar eens een nachtje nog slapen daar.  Tenslotte weten we nog hoe duf we soms uit Amerika terug kwamen en het is best nog een eindje tuffen naar Macisvenda.

Doha - Madrid

We slapen dus weer een nachtje in het Hilton, waar we ook begonnen zijn. De auto blijft nog een nachtje in de garage en dan is het echt helemaal einde vakantie!

Hilton Madrid Airport

Hilton Madrid Airport