Melbourne

Melbourne sfeer 7, 8, 9 december 2014 – Melbourne

Onze roadtrip zit erop! We gaan naar Melbourne waar we zondagmiddag de auto gaan inleveren bij Europcar op het vliegveld. We hebben inmiddels besloten niet in het centrum van Melbourne te gaan logeren, maar ons hele veel gesjouw met bagage te besparen, door alvast een hotel bij de luchthaven te nemen. Een andere reden om dat te doen is dat we graag onze hotelkamer tot woensdagavond willen houden, een behoorlijke late check-out dus, omdat onze vlucht pas tegen middernacht gaat. Lekker ´s middags siësta houden en op ons gemak de koffers pakken! We kunnen in Beechworth al de overbodige spullen wegdoen, want dingen als koelbox en campingstoeltjes kunnen we moeilijk mee terugnemen.

We hebben een kamer gereserveerd in hetzelfde hotel waar we de eerste nacht verblijven: Parkroyal Hotel Melbourne.

Beechworth - Melbourne Melbourne Kamer

 

Melbourne is de laatste grote stad van de drie in Australië en voor ons is dat ook wel genoeg. Maar natuurlijk laten we de kans niet gaan om ook hier een beeld van te krijgen.  De Skybus brengt je in 20 minuten in de stad en vertrekt elke 10 minuten vanaf het vliegveld. En dan Hop On Hop Off?

We hebben de hele maandag en dinsdag in de stad in te gaan en wie weet vinden we het zo leuk dat we dat op woensdag ook al doen, al vermoed ik dat dat een lekkere luie dag gaat worden.

Dan zit het erop … al duurt het dan nog twee dagen eer we thuis zijn.