Over ons

Voor wie ons nog niet kent: wij zijn Albert (1957) en Monique (1965) en we wonen sinds 2011 in het rustige Spaanse dorpje Macisvenda in de Región de Murcia. Dit blog hebben we gemaakt om verslag te doen van onze reis naar Australië in het najaar van 2014. Wil je meer weten over ons dagelijkse leven in Spanje en over ons gezin, kijk dan op onze website Casa Dos Palmeras.

Na acht prachtige Amerikareizen en een paar jaar genieten in eigen land, kriebelt het alweer een tijdje bij ons. Zin in weer een nieuw avontuur, een grote reis, op ontdekking in een nieuw land en vooral lekker samen doen wat we zo graag doen: kilometers vreten, fotograferen en genieten.

De tickets zijn al in februari geboekt, de reisverzekering en autohuur geregeld en alle accomodaties zijn geboekt. Wellicht verandert er nog een of ander, maar in grote lijnen staat de reis vast. Langzaam tikt de zomer weg en nadert de herfst. Wil je ons straks volgen op ons grote avontuur, meld je dan alvast aan door je mailadres achter te laten in het zijmenu van dit blog. Je ontvangt dan telkens als we wat geschreven hebben of foto´s hebben geplaatst een mailtje.

Welkom, we hopen op veel volgers en heel veel reacties.

Be good, see ya later!

Albert en Monique

Alle ideeën, opinies en gedachten op dit blog zijn die van Albert en Monique, tenzij anders vermeld. We schrijven ter vermaak en hebben niet de intentie professioneel advies te geven op reisgebied. Hoewel wij ervan uitgaan dat de inhoud van de website accuraat is, is het best mogelijk dat hier eens een foutje insluipt.