Reisverslagen

Reisverslag

Tijdens onze reis zullen we zoveel mogelijk proberen dagelijks verslag uit te brengen van onze belevenissen in Australië. Omdat we weten dat veel mensen het leuk vinden om ons te volgen, maar nog meer omdat we het zelf heerlijk vinden om van ons af te schrijven.

Het geeft rust in je hoofd, het zorgt ervoor dat je niet ´s nachts nog van alles ligt te beleven en het is natuurlijk een prachtige manier om later terug te kijken op zo´n reis. Hoe verser in het geheugen, hoe meer je kan weergeven hoe je zo´n dag ervaren hebt.

Wij zijn geen pure feitjes-schrijvers. We schrijven graag over hoe wij dingen beleven, over het gevoel wat we erbij krijgen, over wat we eten, de dagelijkse dingen als boodschappen doen en vooral Albert graag over hoe hij de wereld ziet.

Hij krijgt dan ook een apartje rubriek op dit blog. Albertje Kretiek Himself met zijn geheel eigen blik op Australië en de people Down Under. Ik weet dat er mensen zijn die nu al smullen van wat er gaat komen.

De verslagen worden opgenomen in de menubalk boven het blog en zijn aanklikbaar onder het uitvouwmenu op deze pagina. We zullen een berichtje plaatsen zodra een nieuw verslag op het blog is verschenen. Hou er wel rekening mee dat we soms een dag of meerdere dagen niet online kunnen. Geen nieuws is goed nieuws!