Grampians NP

Souvereign Hill Museum

Souvereign Hill Museum

4 en 5 november 2014 – Ballarat en Stawell 

We gaan op weg naar Stawell, dichtbij het Grampians National Park, waar we twee nachten zullen verblijven in het Coorrabin Motor Inn. Luxe accomodaties of leuke huisjes voor meerdere dagen, wisselen we regelmatig af met wat simpelere motels, zodat het ook voor de portemonnee allemaal leuk blijft. Het hoort tenslotte ook wel echt bij zo´n roadtrip en bij Australië, zo´n echt motel waar je  de auto voor de deur kan zetten. En geen zorg, ook dit op het oog simpele motel krijgt zomaar een 9,1 bij Booking.com.

Voor we richting de Grampians gaan, willen we graag een tussenstop maken in Ballarat waar het Souvereign Hill Museum absoluut de moeite waard moet zijn.  Dit openluchtmuseum laat zien hoe Australië in de tijd van de goudkoorts eruit heeft gezien.

Apollo Bay - Souvereign Hill Museum - Stawell

Wie weet is er nog tijd om die dag ook wat van de Grampians te zien, maar in elk geval rijden we via een scenic drive van Ballarat naar ons hotel.

Grampians National Park

Grampians National Park

De volgende dag staat in het teken van het Grampians National Park waar we waarschijnlijk het meest van zullen zien als we de Grampians Hightlights Tour gaan rijden.

Advertenties